DECEMBER MENU
Forret
Jomfruhummer bisque garneret med ristede tigerrejer og krebsehaler,
toppet med letpisket fløde og dildolie.
hertil friskbagt brød og smør
Jomfruhummer bisque garneret med ristede tigerrejer og krebsehaler,
toppet med letpisket fløde og dildolie.
hertil friskbagt brød og smør
Hovedret
Medaljoner af krondyrfilet lagt på ovnbagte rodfrugter og serveret med
brændt blåbærsky, gulerods-kardemomme flan, smørristede asparges kartofler
og sprøde pastinakchips.
Medaljoner af krondyrfilet lagt på ovnbagte rodfrugter og serveret med
brændt blåbærsky, gulerods-kardemomme flan, smørristede asparges kartofler
og sprøde pastinakchips.
Dessert
Hjemmerørt lakrids-parfait med vanillebagt ananas,
hindbær og karameliseret hvid chokolade
Eller
Irish coffee, 2 cl. irsk whiskey, kaffe og flødeskum
2 retter kr. 285,-
3 retter kr. 325,-