MAJ MENU
Forret
Ferskrøget laks sat på grillet svampe polenta
med flødestuvet spinat.
serveres med friskbagt brød og smør
Ferskrøget laks sat på grillet svampe polenta
med flødestuvet spinat.
serveres med friskbagt brød og smør
Hovedret
Letsprængt andebryst serveret i skiver på sauteret grønt
med flødepeberrod sauce, smørdampede nye kartofler og
en variation af sæsonens grønsager.
Letsprængt andebryst serveret i skiver på sauteret grønt
med flødepeberrod sauce, smørdampede nye kartofler og
en variation af sæsonens grønsager.
Dessert
Variation af Rabarber
Hjemmerørt rabarber sorbet, rabarber kage med hvid chokolade ganache
og rabarber trifli toppet med brændt italiensk marengs.
Eller
Irish coffee, 2 cl. irsk whiskey, kaffe og flødeskum
2 retter kr. 325,-
3 retter kr. 379,-