FORRETTER

Rejecocktail

sprød iceberg, asparges, caviar og hjemmerørt

thousand island dressing

kr. 95,-

Oksecarpaccio

pinjekerner, oliven, salat, bagt parmesan og pesto

kr. 98,-

Fersk Røget Hellefisk

serveret med balsamico glace, 

 syltede Borettane løg,

ristet rugbrød og marineret salat

kr. 98,-

Tomat salat

frisk mozzarella, rødløg, oliven,

mandler, salat, pesto

kr. 78,-

Månedens forret

se månedens menu

kr. 86,-

Alle forretter serveres med friskbagt brød og smør

HOVEDRETTER

Steak Bearnaise

af oksemørbrad

med friskrørt bearnaise sauce

150 gr. kr. 239,-

200 gr. kr. 264,-

300 gr. kr. 319,-

Peber Steak

af oksemørbrad

med mild peber sauce

150 gr. kr. 239,-

200 gr. kr. 264,-

300 gr. kr. 319,-

Hvidløg steak

af oksemørbrad

med aioli

150 gr. kr. 239,-

200 gr. kr. 264,-

300 gr. kr. 319,-

Alle steaks serveres med dagens kartoffel og en variation af sæsonens grønsager

Planke steak

af supermør oksefilet

med svampe creme

200 gr. kr. 249,-

300 gr. kr. 299,-

Farseret Perlehønebryst

med sauce supreme

kr. 199,-

Dagens Fisk

dagspris

Vegetar ret

Braiseret selleri, sæsonens grønt,

dagens kartoffel og choron sauce

kr. 189,-

Månedens hovedret

se vores måneds menu

kr. 225,-

DESSERTER

Pandekager

friskbagte med vanille is

kr. 67,-

Crepes suzette

Flamberede pandekager med vanille is

kr. 72,-

Camembert frites

med syltede bær og toast

kr. 69,-

Coupe Danmark

Vanille is, chokolade sauce og flødeskum

kr. 68,-

Månedens dessert

se vores måneds menu

kr. 68,-