FORRETTER

Rejecocktail

sprød iceberg, asparges, caviar og hjemmerørt

thousand island dressing

kr. 105,-

Oksecarpaccio

                pinjekerner, oliven, salat, pesto og                  flager af økologisk vesterhavs ost

kr. 118,-

 varmrøget laks

serveret med marinerede salater        

 og urtecreme

kr. 102,-

Tomat salat

frisk mozzarella, rødløg, oliven,

mandler, salat, pesto

kr. 89,-

Månedens forret

se månedens menu

kr. 95,-

Alle forretter serveres med friskbagt brød og smør

HOVEDRETTER

Steak af Oksemørbrad

vælg imellem hjemmerørt bearnaise,  

               peber sauce eller hvidløgs aioli.

150 gr. kr. 270,-

200 gr. kr. 298,-

300 gr. kr. 369,-

Steak af Oksefilet 

vælg imellem hjemmerørt bearnaise, 

peber sauce eller hvidløgs aioli.

150 gr. kr. 235,-

200 gr. kr. 275,-

300 gr. kr. 335,-

Alle steaks serveres med dagens kartoffel og en variation af sæsonens grønsager

Planke steak

af supermør oksefilet

med svampe creme

150 gr. kr. 235,-

200 gr. kr. 275,-

300 gr. kr. 335,-

Fyldt  Perlehønebryst

med sauce supreme

kr. 209,-

Dagens Fisk

dagspris

Vegetar planke

bagt kartoffelmos med en variation af grøntsager, serveres med tomat sky. 

kr. 199,-

Vegetar ret

Braiseret selleri, sæsonens grønt,

dagens kartoffel og choron sauce

kr. 199,-

Månedens hovedret

se vores måneds menu

kr. 235,-

DESSERTER

Pandekager

friskbagte med vanille is

kr. 84,-

Crepes suzette

Flamberede pandekager med vanille is

kr. 85,-

Camembert frites

med syltede bær og toast

kr. 85,-

Coupe Danmark

Vanille is, chokolade sauce og flødeskum

kr. 79,-

Månedens dessert

se vores måneds menu

kr. 82,-