FORRETTER
Rejecocktail
sprød iceberg, asparges, caviar og hjemmerørt
thousand island dressing
kr. 105,-
Oksecarpaccio
pinjekerner, oliven, salat, pesto og flager af økologisk vesterhavs ost
kr. 118,-
varmrøget laks
serveret med marinerede salater
og urtecreme
kr. 102,-
Tomat salat
frisk mozzarella, rødløg, oliven,
mandler, salat, pesto
kr. 89,-
Månedens forret
se månedens menu
kr. 95,-
Alle forretter serveres med friskbagt brød og smør
HOVEDRETTER
Steak af Oksemørbrad
vælg imellem hjemmerørt bearnaise,
peber sauce eller hvidløgs aioli.
150 gr. kr. 270,-
200 gr. kr. 298,-
300 gr. kr. 369,-
Steak af Oksefilet
vælg imellem hjemmerørt bearnaise,
peber sauce eller hvidløgs aioli.
150 gr. kr. 235,-
200 gr. kr. 275,-
300 gr. kr. 335,-
Alle steaks serveres med dagens kartoffel og en variation af sæsonens grønsager
Planke steak
af supermør oksefilet
med svampe creme
150 gr. kr. 235,-
200 gr. kr. 275,-
300 gr. kr. 335,-
Fyldt Perlehønebryst
med sauce supreme
kr. 219,-
Dagens Fisk
dagspris
Vegetar planke
bagt kartoffelmos med en variation af grøntsager, serveres med tomat sky.
kr. 199,-
Vegetar ret
Braiseret selleri, sæsonens grønt,
dagens kartoffel og choron sauce
kr. 199,-
Månedens hovedret
se vores måneds menu
kr. 255,-
DESSERTER
Pandekager
friskbagte med vanille is
kr. 84,-
Crepes suzette
Flamberede pandekager med vanille is
kr. 85,-
Camembert frites
med syltede bær og toast
kr. 85,-
Coupe Danmark
Vanille is, chokolade sauce og flødeskum
kr. 79,-
Månedens dessert
se vores måneds menu
kr. 82,-